Gulvservice – Opfrisk af dit gulv

Hos Team Rengøring er du sikret et håndværk, der er udført i topklasse.  Med vores kvalificerede og uddannede medarbejdere er vi altid klar med professionel vejledning og rådgivning, så du får det bedste resultat inden for vores gulvservice. Ingen opgaver er for store eller små - vi tilbyder alle former for rengøring og service af gulve.

 

Opskuring af gulve

I stedet for at bruge penge på et helt nyt gulv, kan det være en rigtig god idé at opskure sine gulve, da der kan være rigtig mange år i dem endnu.

Hver gang man for eksempel vasker et linoleumsgulv, ligger sæben sig i lag og på et tidspunkt er det tid til at få al sæben vasket ned, hvorefter gulvet står som da det lige var lagt. Man kan derefter starte forfra med sæbe for at pleje og beskytte gulvet. Dette kan også ske ved andre gulvtyper - herunder lakerede trægulve og klinker. Med en dybdegående rengøring og opskuring kan man få gulvene til at fremstå som nye, da snavs og sæberester fjernes helt.

 

Gulvafslibning

Det kan desværre gøre mere skade end gavn at kaste sig ud i en gulvslibning selv, hvilket kan betyde, at man ender med at betale endnu mere for gulvafslibningen. Trænger dit trægulv derfor til en opfriskning, kan vi hjælpe.

Vores gulvslibning udføres hurtigt og effektivt med det bedste og mest innovative udstyr på markedet, og vi klar med rådgivning og et godt tilbud på vores gulvservice så du får et perfekt resultat. Inden vi udfører en gulvafslibning vurderer vi, om der er behov for en fuld slibning, eller man kan kan nøjes med en letslibning med efterbehandling af f.eks. lak eller olie.

 

Behandling af gulve

Hos Team Rengøring tilbyder vi naturligvis også behandling af gulve med blandt andet lak, olie, lud, sæbe eller polish. Der findes et hav af muligheder. Ønsker du for eksempel at få dine lyse bøgetræs gulve helt mørke, eller skal de have en blank overflade, der er nem at rengøre? Vi er klar med professionelle råd og vejledning, så du får det bedste resultat.

 

Tæpperens

Inden for gulvservice tilbyder vi også at rense jeres tæpper. Vi har professionelt udstyr til vask og rens af tæpper, så de bliver som nye. Vores metoder er hurtige samt effektive, og vi kan klare op til meget store kvartmeter i f.eks. konferencesale eller kontormiljøer med  væg-til-væg tæpper. Du kan læse mere om vores erhvervsrengøring her.

 

Så trænger du til at få pustet liv i dit gulv, er vi de helt rette samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på telefon 40 38 74 70 og hør mere og hvad vi kan tilbyde inden for gulvservice. Vi har base i Ringsted, men kører på hele Sjælland herunder Roskilde og Slagelse.

 

Vil du ringes op?