Ejendomsservice – Trappevask og vedligeholdelse

Team Rengøring udfører drift og vedligeholdelse af ejendomme både udenfor og indenfor. Vi tilpasser ejendomsservice efter vores kunders ønsker og skræddesyer den bedste løsning for ejendommen - naturligvis med mulighed for justeringer i overensstemmelse med ejendommens behov. Det kan være en uoverskuelig opgave at vedligeholde en ejendom, men med vores erfaring og kompetencer kan du trygt overlade det til os.

 

Hvad enten du ønsker en ejendomsservice, der kun omfatter trappevask eller hele pakken med for eksempel vinduespudsning, vedligeholdelse af grønne områder og rengøring, så er vi de rette samarbejdspartnere. Vi er yderst fleksible og med nøgleord som stabilitet, kvalitet og god dialog opnår vi fuld kundetilfredshed. Vi sørger for ejendomsservice - uanset om det er en gang om måneden eller årligt.

 

Inden for ejendomsservice tilbyder vi blandt andet:

  • Trappevask
  • Vedligeholdelse af grønne områder
  • Oprydningsopgaver
  • Vask af måtter
  • Opsyn med ejendommen


Trappevask

En vedligeholdt og ren opgang giver altid et positivt indtryk af ejendommen. Hos Team Rengøring tilbyder vi en professionel trappevask som en del af vores ejendomsservice til boligforeninger, boligselskaber og privatejede bygninger. Vi tilbyder trappevask i fast interval hvor vi fejer og vasker trapper samt tilbyder periodisk rengøring af for eksempel gelænder og balustre og fjernelse af spindelvæv langs med lofterne. Til trappevask bruger vi et helt specielt moppesystem med bedre rengøringsevne, forbedret hygiejne og ikke mindst færre omkostninger.

 

Kontakt os på telefon 40 38 74 70 eller e-mail tr@teamren.dk og hør mere om hvad vi kan tilbyde. Vi er altid klar med professionel råd og vejledning, så vi finder den bedste løsning for jer. Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland også i Roskilde og Slagelse.

Vil du ringes op?