Erhvervsrengøring i høj kvalitet

Team Rengøring løser alle former for kontor- og erhvervsrengøring i Ringsted, Slagelse, Roskilde og på resten af Sjælland. Med erhvervsrengøring får din virksomhed et langt bedre indeklima samt færre sygedage blandt dine medarbejdere.

 

Hvad end det drejer sig om rengøring af store virksomheder, butikker, centre eller kontorer, så er vi klar med den bedste service og kvalitet. Vi tilbyder tilmed en specialrengøring af skurvogne og en hovedrengøring, hvis der eksempelvis har været håndværkere forbi. Inden for erhvervsrengøring tilbyder vi periodisk- eller dagsrengøring efter aftale. Vi leverer et fast og sikkert tilbud i samarbejde med den enkelte virksomhed, hvor vi sikrer os, at det passer ind i virksomhedens behov og arbejdsrytme.

 

En erhvervsrengøring kan for eksempel indeholde:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af badeværelse/toilet
  • Aftørring af alle vandrette flader
  • Afstøvning af IT udstyr


Hertil kan der vælges vask og udskiftning af måtter, samt vask og udskiftning af håndklæder og viskestykker. For at sikre det perfekte resultat udfører vi en kvalitetskontrol, så du altid får den service, du har betalt for. Tilmed skræddersyr vi gerne din erhvervsrengøring.

 

Rengøring efter håndværkere

Det kræver ofte en ordentlig rengøring, når der har været håndværkere på besøg. Hos Team Rengøring klarer vi gerne rengøringen af kontoret, i dit eget hjem eller i forbindelse med en større byggesag, hvis du har haft håndværkere forbi.

 

Skurvogne

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring af skurvogne. Vi kommer fast en gang om ugen eller hver 14. dag, og sørger for, at jeres mandskabsvogn står klar til håndværkerne. Vi tilbyder også at fylde diverse dispensere op med sæbe, håndklæderuller, toiletpapir og så videre.

 

Effektiv og fleksibel rengøring

Med andre ord lægger vi vægt på grundighed og effektivitet, når vi udfører vores erhvervsrengøring. På den måde er du sikret, at virksomheden altid er efterladt skinnende rent. Nøgleord som kvalitet, stabilitet og god dialog er essentielle for et godt samarbejde, hvilket sikrer en erhvervsrengøring i topklasse.

 

Ring til os allerede i dag på telefon 40 38 74 70 eller skriv til os på e-mail tr@teamren.dk for et uforpligtende tilbud. Har du brug for en privat rengøring kan du læs mere her. Vi er altid klar med råd og vejledning, så vi sammen når det bedste resultat inden for erhvervsrengøring.

Vil du ringes op?