Privat rengøring af enhver art

Et smukt hjem er et rent hjem, men i en travl hverdag er rengøringen ikke altid det, der står øverst på to-do listen. Hos Team Rengøring kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for rengøring af hjemmet og ligger stor vægt på, at du føler dig tryg, når vi udfører rengøringen. Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring efter dine ønsker og behov. Dette kan for eksempel være hver uge, hver 14. dag, hver måned eller bare en enkelt gang.

 

Vi sætter en stor ære i at levere et grundigt stykke arbejde og en rengøring i top kvalitet. Sammen med vores kunder sammensætter vi en skræddersyet plan over rengøringen, hvor vi afdækker forventninger og behov.  Ligeledes har vores kunder mulighed for at udfylde en blanket med opgaver, vi skal udføre. På den måde betales der for udført arbejde på timebasis. Derudover er privat rengøring blevet fuldt fradragsberettiget, så hele beløbet for rengøringen kan trækkes fra på din selvangivelse.

 

En privat rengøring kunne for eksempel bestå af:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af toilet/badeværelse
  • Aftørring af alle vandrette flader
  • Fjernelse af spindelvæv

 

Spørgsmål om privat rengøring?

Vi holder til i Ringsted, Roskilde og Slagelse, men kører gerne på hele Sjælland. Vil du høre mere om vores service eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. nr. 40 38 74 70. Vi kan også kontaktes på mail tr@teamren.dk eller via vores kontaktformular til højre på siden.

Vil du ringes op?