Vinduespudsning – Hurtig, grundig og effektiv

Hos Team Rengøring tilbyder vi vinduespudsning i højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring, og det helt rigtig udstyr til både erhvervs- og privatkunder. Vi klarer både den indvendige og udvendige vinduespudsning i Ringsted, Roskilde og Slagelse, men kører også på resten af Sjælland. Vi overholder altid vores aftaler, og det er meget vigtigt for os at, at aftalen med kunden står helt klar, så vi lever op til forventningerne. Vi tilbyder vinduespudsning i fast interval efter jeres ønske hver 4. 8. eller 12. uge - eller efter ønske, og så sender vi naturligvis først regningen når jobbet er udført.

 

Erhverv og vinduespudsning

Hos Team Rengøring kan vi udføre en grundig rengøring og polering af vinduer fra kælder til kvist, da vi har stor erfaring med brug af både lift og specialudstyr. Derudover står vi klar til at løse både store og små opgaver inden for vinduespudsning – herunder glasfacader og glasbeklædninger. Vi tilbyder jævnligt vinduespudsning sammen med vores erhvervsrengøring og andre services, men vi udfører naturligvis også vinduespudsning for kunder, der kun ønsker denne service.

 

Ingen løbske dråber eller striber

Når vi udfører vinduespudsning til private, arbejder vi med fokus på det gode slutresultat. Vi sørger for at dine kanter er aftørret og at dine karme ikke flyder med vand, når vi er færdige. Vi kommer gerne i faste intervaller, så du altid har pæne og rene vinduer i dit hjem, men også hvis du har brug for en enkelt vinduespudsning, rykker vi ud med samme flotte resultat. Derudover tilbyder vi rensepudsning til de kunder, der har behov for en grundigere polering af deres vinduer. Det kan for eksempel være efter et håndværkerbesøg i forbindelse med nymalede vinduer eller solfilm på ruderne.

 

Rensning af solceller

Solceller samler med tiden en del indgroet snavs, der kan påvirke solcellerne og reducere energimængden. Solcellers ydeevne kan forøges med op til 30 % hvis de bliver rengjort 2-3 gange årlig. Det kan være noget af en udfordring at rengøre solceller, men vi står klar med det helt rigtige udstyr og kompetencerne til at rengøre solcellerne effektivt og nænsomt. Hos Team Rengøring tilbyder vi vask af dine solceller med rentvandsanlæg, der sikrer at dine solceller ikke tager skade af mineraler, som er i almindeligt postevand.


Kunne du tænke dig at høre mere om vinduespudsning eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon 40 38 74 70 eller på e-mail tr@teamren.dk.

Vil du ringes op?